Bijzondere projecten

We werken voor kleine en grote bedrijven. Hun overeenkomst is de wens om een blik te maken dat qua vorm, functie of uitstraling uniek is. Sommige blikverpakkingen verdienen wat extra aandacht.

Van sommige blikverpakkingen gaat ons hart net even iets sneller kloppen. We lichten graag een paar bijzondere projecten toe.

Blik in de sector food (Tony's)

Tony’s Chocolonely

Stapelblik voor chocoladerepen

Tony’s Chocolonely was op zoek naar een verpakkingsfabrikant die een echte eyecatcher kon produceren voor haar overheerlijke chocolade. We ontwikkelden een luchtdicht opbergblik met drie onderling verwisselbare blikken.

Geprägd blik

Tommy Hilfiger

Luxe blikverpakking voor kleding

Tommy Hilfiger was in de markt voor een luxe cadeauverpakking voor sokken. We produceerden een internationale geschenkverpakking die secundair als bewaarblik voor accessoires gebruikt kon worden.

Dispenserblik voor Smit & Dorlas

Smit & Dorlas

Dispenserblik voor koffiebenodigdheden

Smit & Dorlas zocht een praktisch opbergblik voor koffiebenodigdheden dat ze op tafels en barren kon zetten. We realiseerden een dispenserblik waarin suiker, melk en zoetwaren (zoals koekjes of noga) verstrekt konden worden.

Verzendbaar blik met seal voor Verkade

Verkade (Pladis)

Verzendbaar blik met kartonnen seal

Verkade benaderde ons voor het maken van een luxe cadeauverpakking voor individueel verpakte mini-chocoladereepjes. De blikverpakking moest per post verstuurd kunnen worden (door de brievenbus passen) en luchtdicht zijn.

Luchtdicht blik met EOE voor Enza Zaden

Enza Zaden

Licht- en luchtdicht blik met sluiting

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat zaden ontwikkelt en wereldwijd verkoopt. Het bedrijf wilde een stapelbaar blik hebben dat 100% licht- / luchtdicht is en bovendien eenvoudig is te openen.