Bijzondere projecten

We werken voor kleine en grote bedrijven. Hun overeenkomst is de wens om een blik te maken dat qua vorm, functie of uitstraling uniek is. Sommige blikverpakkingen verdienen wat extra aandacht.

Van sommige blikverpakkingen gaat ons hart net even iets sneller kloppen. We lichten graag een paar bijzondere projecten toe.

Unox blik

Unox – Unilever – Nieuwjaarsduik uit BLIK

Conservenblik gevuld met ECHT Noordzeewater!

In juli 2020 werden wij benaderd door Being there! Een creatief bureau van Unilever met een intrigerende vraag: ‘Hi there! We zouden graag een leuk product ontwikkelen. In gedachte hebben we een conservenblik, welke we af willen vullen met water. Het gaat om een oplage van 50.000 tot 100.000. Etiketje erom en klaar. Kunnen jullie ons hiermee verder helpen?’

Blikfabrikant voor Tony's

Tony’s Chocolonely

Stapelblik voor chocoladerepen

Tony’s Chocolonely was op zoek naar een verpakkingsfabrikant die een echte eyecatcher kon produceren voor haar overheerlijke chocolade. We ontwikkelden een luchtdicht opbergblik met drie onderling verwisselbare blikken.

Geprägd blik

Tommy Hilfiger

Luxe blikverpakking voor kleding

Tommy Hilfiger was in de markt voor een luxe cadeauverpakking voor sokken. We produceerden een internationale geschenkverpakking die secundair als bewaarblik voor accessoires gebruikt kon worden.

Dispenserblik voor Smit & Dorlas

Smit & Dorlas

Dispenserblik voor koffiebenodigdheden

Smit & Dorlas zocht een praktisch opbergblik voor koffiebenodigdheden dat ze op tafels en barren kon zetten. We realiseerden een dispenserblik waarin suiker, melk en zoetwaren (zoals koekjes of noga) verstrekt konden worden.

Verzendbaar blik met seal voor Verkade

Verkade (Pladis)

Verzendbaar blik met kartonnen seal

Verkade benaderde ons voor het maken van een luxe cadeauverpakking voor individueel verpakte mini-chocoladereepjes. De blikverpakking moest per post verstuurd kunnen worden (door de brievenbus passen) en luchtdicht zijn.