Promotie

Een promotioneel blik is uitermate geschikt om relatiegeschenken, gehoorbescherming, bodywear, cosmetica en feestelijke artikelen fraai en opvallend te verpakken.

Een promotioneel blik

Blik heeft een hoge attentiewaarde, is leuk om te krijgen en wordt vaak bewaard. Het is een ultiem marketinginstrument voor je merk!

Relatiegeschenken

Heb je een promotionele blikverpakking nodig voor snoepgoed, koek, drank, kleding, spellen of ander product? Wij maken een blikken relatiegeschenk in huisstijl en zorgen voor de aandacht die het verdient.

Gehoorbescherming

Ben je op zoek naar een handige blikverpakking voor gehoorbescherming? Wij produceren kleine, ronde, vierkante of rechthoekige blikken voor oordopjes met alle mogelijke sluitingen.

Bodywear

Zoek je een blikverpakking voor bodywear of kleding? Geef jouw sok, stropdas, riem, broek of cadeau de aandacht die het verdient in een uniek gevormd en bedrukt blik. Een speciale bewerking maakt het helemaal af.

Cosmetica & personal care

Producten voor persoonlijke verzorging en cosmetica komen in blik prachtig tot hun recht. In een rond, ovaal of blik op pocketformaat blijven ze goed beschermd, zijn ze lang houdbaar en bovendien makkelijk mee te nemen in je tas.

Feestdagen

Met een verpakking van blik, tover je jouw drank, voedingsmiddel of ander product om tot een onweerstaanbaar cadeau. Zo spring je op feestelijke momenten met kop en schouders boven de concurrentie uit!

Duurzaamheid

Met de duurzaamheid van blikken zit het wel goed! Blikken kunnen namelijk onbeperkt worden gerecycled zonder kwaliteitsverlies. Het recyclen van de blikken is eenvoudig en kosteneffectief.

zaanlandia blik

Promotioneel blik nodig?

We helpen je graag verder!

Ben je benieuwd hoe we jouw product kunnen promoten met blik? Wil je een bestelling plaatsen of heb je andere vragen? Neem contact met ons op, dan helpen we je direct verder.

Deze klanten gingen je al voor

We werken voor grote en kleinere bedrijven. Hun overeenkomst is de wens om een blik te maken dat qua vorm, functie of uitstraling uniek is. Sommige blikverpakkingen verdienen wat extra aandacht ♥