Promotie

Een promotioneel blik is uitermate geschikt om relatiegeschenken, gehoorbescherming, bodywear, cosmetica en feestelijke artikelen fraai en opvallend te verpakken.

Blik heeft een hoge attentiewaarde, is leuk om te krijgen en wordt vaak bewaard. Het is een ultiem marketinginstrument voor je merk!

 

Relatiegeschenken

Heb je een promotionele blikverpakking nodig voor snoepgoed, koek, drank, kleding, spellen of ander product? Wij maken een blikken relatiegeschenk in huisstijl en zorgen voor de aandacht die het verdient.

Uitgesneden blik

Gehoorbescherming

Ben je op zoek naar een handige blikverpakking voor gehoorbescherming? Wij produceren kleine, ronde, vierkante of rechthoekige blikken voor oordopjes met alle mogelijke sluitingen.

Sokkenblik

Bodywear

Zoek je een blikverpakking voor bodywear of kleding? Geef jouw sok, stropdas, riem, broek of cadeau de aandacht die het verdient in een uniek gevormd en bedrukt blik. Een speciale bewerking maakt het helemaal af.

Niveablik

Cosmetica & personal care

Producten voor persoonlijke verzorging en cosmetica komen in blik prachtig tot hun recht. In een rond, ovaal of blik op pocketformaat blijven ze goed beschermd, zijn ze lang houdbaar en bovendien makkelijk mee te nemen in je tas.

Feestdagen

Met een verpakking van blik, tover je jouw drank, voedingsmiddel of ander product om tot een onweerstaanbaar cadeau. Zo spring je op feestelijke momenten met kop en schouders boven de concurrentie uit!

Team Zaanlandia Blikverpakkingen

Promotioneel blik nodig?

We helpen je graag verder!

Ben je benieuwd hoe we jouw product kunnen promoten met blik? Wil je een bestelling plaatsen of heb je andere vragen? Neem contact met ons op, dan helpen we je direct verder.

Deze klanten gingen je al voor

We werken voor grote en kleinere bedrijven. Hun overeenkomst is de wens om een blik te maken dat qua vorm, functie of uitstraling uniek is. Sommige blikverpakkingen verdienen wat extra aandacht ♥

Dispenserblik voor Smit & Dorlas

Smit & Dorlas

Smit & Dorlas zocht een praktisch opbergblik voor koffiebenodigdheden dat ze op tafels en barren kon z...

Geprägd blik

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger was in de markt voor een luxe cadeauverpakking voor sokken. We produceerden een internation...

Unox blik

Unox – Unilever – Nieuwjaarsduik uit BLIK

In juli 2020 werden wij benaderd door Being there! Een creatief bureau van Unilever met een intrigerende v...