Het laatste nieuws

De verpakkingsindustrie is flink in beweging. We publiceren regelmatig over vernieuwing in de branche en ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Mogen we je even bijpraten? Hieronder lees je wat er bij ons speelt en welke noemenswaardige ontwikkelingen wij in de markt zien.

Voedselveilig door certificering

BRC is de wereldwijde standaard voor voedselveilige verpakkingen en verpakkingsmaterialen en daar committeren wij ons aan.

Trouwe (nieuwe) viervoeter

Je trouwe viervoeter verwen je natuurlijk graag met iets lekkers. Dat kan heel goed uit blik, een bewaarblik wel te verstaan.

Unox blik met label en muts

Marketing Stage

Op zoek naar een (online) marketing stage net iets boven Amsterdam, waarin je veel kunt leren? Een stage waarin je vooral hands-on veel gaat leren over alles wat te maken heeft met bijvoorbeeld Google Ads, content creatie, social media campagnes. Vind je het leuk om mee te werken aan innovatieve ideeën en concepten van en […]

Bedrukt koekblik

Davelaar Odekoeken

De bekende Patisserie Pater veranderde onlangs de naam van zijn Davelaar jodenkoeken (sinds 1883). Vanaf nu heten ze Odekoeken.

oneindig recyclebaar

Oneindig recyclebaar

Metalen Verpakkingen Nederland (MVN) is de brancheorganisatie van fabrikanten van metalen verpakkingen waar Zaanlandia Blikverpakkingen al decennialang bij is aangesloten. We werken (samen) aan het sluiten van de kringloop van blik en promoten duurzaam gebruik van grondstoffen en energie in de hele keten.