Actueel

Actueel

Zaanlandia heeft hart voor blik. Altijd op zoek naar innovaties en verbetering. Dat houdt ons scherp. Je vindt hier nieuws over de schoonheid van blik, beurzen, nieuwe productiewijzen en mogelijkheden. Laat je inspireren door onze immer groeiende Zaanlandia collectie.

Ontmoet Zaanlandia Blikverpakkingen op de NL Packaging Event Design & Creation beurs / 13 feb, 2019

Ontmoet Zaanlandia Blikverpakkingen op de NL Packaging Event Design & Creation beurs


Zaanlandia Blikverpakkingen is op 19 & 20 maart aanwezig op de NL Packaging Event Design & Creation beurs, gehouden in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

Dé ontmoetingsplaats voor creatie, design en innovatie!

Wilt u een bezoek brengen aan onze stand C12, klikt u dan op de link nlpackagingevent.nl . U kunt zich via de website van de beurs inschrijven voor een bezoek. De toegang is gratis.

U bent van harte welkom op onze stand en presenteren u graag onze meest recente innovatieve producten & inspireren u hiermee graag verder!

Deze gelegenheid biedt een uitstekende mogelijkheid om u te ontmoeten, te informeren en van gedachten te wisselen over onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van blik als verpakking.

Kortom, het worden 2 onmisbare dagen waarin u weer compleet op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen op verpakkingsgebied!