Van Azië tot Zaanlandia

Partnerschappen die een win-winsituatie mogelijk maken

Sinds 1999 doet Zaanlandia Blik zaken met verschillende bedrijven in China. Uitgangspunt is altijd een partnerschap die een win-winsituatie mogelijk maakt.
zaanlandia blik

Partnerschap

Voordat we in zee gaan met een bedrijf doen we grondig onderzoek. De partners zijn in alle gevallen producenten met een lange historie en een goede reputatie. De productiecapaciteit en kwaliteit, de geschiedenis en de sociale omstandigheden van het personeel worden grondig doorgelicht.

Eigen medewerkers

Zaanlandia heeft eigen medewerkers ter plaatse, die alle orders begeleidt en inspecteert. We hebben dus de kwaliteitscontrole in eigen hand waardoor we zeker zijn dat uw order in perfecte staat onderweg gaat. Regelmatig gaan we op bedrijfsbezoek zodat we onze partners up-to-date houden.
zaanlandia blik
zaanlandia blik

Toegevoegde waarde

De hoog technologische computergestuurde machines voor het maken van alle soorten gereedschappen en mallen van elke soort en maat zijn van grote waarde. Grote oplagen worden gewaarborgd door twee productiewerkplaatsen, waar plaats is voor tien tot vijftien productielijnen. Ze hebben een film- en kleurseperatiesysteem in huis en werken met 3D technici. De overeenkomsten tussen de bedrijven, de gedeelde achtergrond, de langetermijnvisie en de grote kennis op het gebied van blikbewerking brengen vele voordelen met zich mee. Niet in het minst omdat we ervaringen in de verschillende afzetgebieden en onze visies op onze bedrijven uitwisselen. Dat maakt onze Chinese partners tot een waardevolle aanvulling.