Sport-voedingssupplementen in blik

Sportief in vorm met Zaanlandia blikverpakkingen!

Verpak je sport-voedingssupplementen eens in blik! Blikverpakking is namelijk heel geschikt voor het (droog) bewaren van onder andere eiwitsupplementen, aminozuren, creatine, vetverbranders en vitamines & mineralen. Ook collageenpoeder verpak je eenvoudig in een bewaarblik.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je producten niet alleen te beschermen, maar ook om je merk dagelijks onder de aandacht van je klant te brengen. Daarom ontwikkelen en produceren we gepersonaliseerde, bedrukte blikken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een visueel statement maken.

💡 Meerwaarde voor je klant:

Dagelijks gebruik: Een mooi bedrukt blik wordt elke dag gebruikt, waardoor je merk continu zichtbaar blijft.

Duurzaam: Het is een duurzaam alternatief voor karton of plastic en is eenvoudig navulbaar voor langdurig gebruik.

Optimale bescherming: Onze blikken beschermen je supplementen tegen licht, lucht en vocht, waardoor de kwaliteit van je producten behouden blijft.

Investeer in een verpakking die niet alleen beschermt, maar ook bijdraagt aan je merkbeleving. We bespreken graag de mogelijkheden van een gepersonaliseerd blik. Of werk met een banderol, wikkel, etiket of sticker waarmee je enorm flexibel wordt!

Neem vandaag nog contact met ons op en boost je merk met een blikverpakking! Vanaf 500 stuks hebben we al mogelijkheden in jouw eigen huisstijl/of design.

Deel deze pagina