Nieuwe website live

Na een aantal jaren trouwe dienst hebben we deze maand afscheid genomen van onze oude website. Onze nieuwe site ziet er een stuk moderner uit, biedt meer ruimte voor onze producten, bevat een betere webshop en is uiteraard geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Met hulp van SEO-specialist Rogier (Webmonnik) hebben we voor het vernieuwen van de Zaanlandia-website een request for proposal (RFP) opgesteld. Hierin stonden de belangrijkste criteria voor de nieuwe site beschreven. Vooral een goede vindbaarheid in Google stond hoog op ons wensenlijstje. Vervolgens hebben we vanuit ons netwerk een aantal webontwikkelaars aangeschreven en laten pitchen. Na zorgvuldige afwegingen en gesprekken is DPI uit Scheveningen uit de bus komen rollen.

Een nieuwe website laten bouwen is een behoorlijk ingrijpend traject. Het kost veel tijd en je bent continu genoodzaakt af te wegen wat er wel en op dit moment niet nodig is. Vooral omdat je zelf geen ervaringsdeskundige bent, biedt dat de nodige uitdagingen en brengt dat een stijle leercurve met zich mee.

Wij kennen de markt natuurlijk wel goed, dus we konden ons goed verplaatsen in de doelgroep die de site uiteindelijk moet lezen en beoordelen. Zo wilden we dat de site eigentijds, onderscheidend, authentiek, op alle devices goed leesbaar, informatief en inspirerend zou zijn. Bovendien moest het feit dat wij de enige èchte blikspecialist zijn, adequaat overgebracht worden.

Ons team is sterk betrokken geweest bij de opzet, de bouw en de uitwerking. Om de puntjes op de i te zetten hebben we Jop (Qaraqter) ingeschakeld. Hij heeft de content geredigeerd en waar nodig voor passende visuele ondersteuning gezorgd.

Win een mooi blik gevuld met lekkers

We zijn erg blij met het eindresultaat en enorm benieuwd hoe jij onze nieuwe website ervaart. We staan open voor je feedback, want we gaan de komende tijd graag aan de slag met de punten die in jouw ogen voor verdere verbetering in aanmerking komen. De persoon die ons de meest eerlijke of bruikbare feedback stuurt, wint een door ons uitgezocht blik gevuld met lekkers. Je reactie is welkom via info@zaanlandia.com of via ons contactformulier. Veel dank alvast voor je input!

Deel deze pagina