Een prachtig koekblik voor de winkelopeningen van Vomar

koekblik Vomar Supermarkten
Een Zoete Samenwerking: Vomar en Zaanlandia blikverpakkingen 🌟

Bij Zaanlandia blikverpakkingen worden we altijd weer blij om samen iets bijzonders te creëren. Zeer recent hadden we het genoegen om met supermarktketen Vomar samen te werken aan een project dat niet alleen onze creativiteit, maar ook onze smaakpapillen prikkelde!

Vomar zocht naar een onvergetelijk & blijvend cadeau voor hun winkelopeningen, iets dat zowel uniek als praktisch zou zijn. Samen kwamen we tot het idee van een prachtig koekblik, perfect voor het bewaren & vers houden van heerlijke luxe koekjes. Met onze offsetbedrukkingstechniek hebben we dit blik omgetoverd tot een visueel feest, met als centrale thema “Koekje van eigen deeg”.

Het resultaat? Een blik dat niet alleen functioneel is, maar ook een cadeau-effect heeft. Het bewaarblik, met trots voorzien van het Vomar-logo, straalt een gevoel van huiselijkheid en plezier uit, wat de consument zeker niet ontgaat. Op 27 april werd dit prachtige geschenk voor het eerst uitgedeeld tijdens de feestelijke opening van de Vomar-winkel in Wormer, en de reacties waren hartverwarmend! 🍪🎁

Maar achter elk succesvol project schuilt een geweldig team, en we willen graag onze waardering uitspreken voor de prettige samenwerking met het marketingteam van Vomar.

Namens team Zaanlandia blikverpakkingen, willen we Vomar veel succes wensen bij de volgende winkelopeningen die nog gaan volgen.

Wil jij weten hoe je blik inzet als duurzaam marketinginstrument? Neem dan contact met ons op.

#blikblijft #wijmakenhet

Deel deze pagina