Duurzaam en functioneel

Re-fill en modulaire oplossingen.

Bij Zaanlandia blikverpakkingen omarmen we duurzaamheid en functionaliteit met unieke re-fill en modulaire blikverpakkingen.

Onze rechthoekige blikken zijn niet alleen qua look aantrekkelijk, maar ook vooral bijzonder praktisch in gebruik.

Praktische functionaliteit: Onze modulaire blikverpakkingen passen overal. Of je nu een professionele chef-kok bent die op zoek is naar de perfecte opbergoplossing voor droge specerijen en kruidenierswaren of een huishouden dat behoefte heeft aan een geordende voorraadkast/lade, onze blikken bieden de praktische functionaliteit die je nodig hebt. Ze zijn stapelbaar, hervulbaar en soms zelfs beschrijfbaar!

Duurzaamheid : Onze blikken zijn bedoeld met vooral het oog op hergebruik. Door je producten, schoon, hygiënisch & luchtdicht in je blik te bewaren voorkomt dit voedselverspilling. Verder is blik voor maar liefst 95% recyclebaar. Blik wordt moeiteloos uit het huisvuil gehaald door de magnetische eigenschap van blik; Metal recycles forever!

Branding betekent reclame : Een fraai blik in een aansprekend design (met uw logo) wordt door de ontvanger (consument) bewaard en draagt bij aan merkherkenning en herhaling van uw merknaam.

Bij Zaanlandia blikverpakkingen streven we ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die zowel het milieu respecteren als het dagelijks leven (leuk) vereenvoudigen. Ontdek vandaag nog ons assortiment en geef jouw keuken de upgrade die het verdient.

Deel deze pagina