Actueel

Actueel

Zaanlandia heeft hart voor blik. Altijd op zoek naar innovaties en verbetering. Dat houdt ons scherp. Je vindt hier nieuws over de schoonheid van blik, beurzen, nieuwe productiewijzen en mogelijkheden. Laat je inspireren door onze immer groeiende Zaanlandia collectie.

Sales medewerker buiten- en binnendienst (32-40 u/pw). Reeds ingevuld. / 19 apr, 2018

Sales medewerker buiten- en binnendienst (32-40 u/pw). Reeds ingevuld.


Over de functie
Als sales medewerker buiten- en binnendienst ben je primair verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons klantenbestand. Je weet nieuwe klanten en projecten binnen te halen en indien nodig zet je daarbij de juiste collega’s in. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van de relaties met onze klanten. Wij verwachten dat je ongeveer 40% van je tijd bezig bent met je buitendienst activiteiten. Je onderhandelt over prijzen en marges, beantwoordt telefonische (aan)vragen en volgt offertes zelfstandig op. Ook maak je kostprijscalculaties.

Als sales medewerker ben je een belangrijke schakel in de verdere groei van Zaanlandia Blikverpakkingen en help je mee met de promotie van ons bedrijf en onze producten, bijvoorbeeld tijdens (inter)nationale beurzen.

Over jou
Je bent een sterke persoonlijkheid met overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Je hebt een neus voor commerciële kansen en weet signalen uit de markt om te zetten in concrete acties. Onze custom-madeproducten vragen om een zekere mate van creativiteit. Het opbouwen en onderhouden van relaties is je tweede natuur. Je hebt een goede spreek- en schrijfvaardigheid in zowel Nederlands als Engels. Beheersing van de Franse en Duitse taal in woord en geschrift is een pré. Je hebt minimaal een mbo-opleiding afgerond. Daarnaast heb je minimaal drie jaar commerciële buitendienst ervaring. Het zou helemaal mooi zijn als je ervaring hebt bij een productiebedrijf in de verpakkingsindustrie.

Over ons
Zaanlandia Blikverpakkingen produceert al ruim honderd jaar gespecialiseerde blikverpakkingen voor een zeer breed scala aan klanten. We leveren maatwerk en hebben een groot en gevarieerd productenaanbod dat we in eigen beheer ontwikkelen. Een deel van onze productie vindt in China plaats. Zaanlandia Blikverpakkingen is een echt familiebedrijf: directeur Daan Kriek is alweer de vierde generatie Kriek die het bedrijf leidt.

Ons aanbod

  • Een afwisselende baan bij een informeel, stabiel groeiend bedrijf in Krommenie (gemeente Zaanstad);
  • Twintig gezellige en professionele collega’s die ervoor zorgen dat geen dag hetzelfde is;
  • De mogelijkheid om trainingen te volgen, jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Startdatum: in onderling overleg maar bij voorkeur per 20 augustus 2018;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een kilometervergoeding of eventueel auto van de zaak is bespreekbaar.

Enthousiast?
Stuur je motivatiebrief & CV vóór 13 juni 2018 per e-mail naar Brigitta van Zanten: brigitta.vanzanten@zaanlandia.com.
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem contact op met Daan Kriek via: 075-6285851.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.