Actueel

Actueel

Zaanlandia heeft hart voor blik. Altijd op zoek naar innovaties en verbetering. Dat houdt ons scherp. Je vindt hier nieuws over de schoonheid van blik, beurzen, nieuwe productiewijzen en mogelijkheden. Laat je inspireren door onze immer groeiende Zaanlandia collectie.

Onze blik op de feestdagen / 29 nov, 2016

Onze blik op de feestdagen


De blikken van Zaanlandia kennen vele doeleinden, maar wist u dat wij ieder jaar een eigen collectie blikverpakkingen bedenken én uitbrengen? Deze collectie wordt speciaal ontwikkeld voor de eindejaarsgeschenken maar een ander geefmoment is ook mogelijk. Daarvoor zijn de designs neutraal genoeg.

Feestblikken

Onze feestblikken kennen variaties in grootte en uitstraling, maar zijn allen geschikt als duurzame én handige (bewaar-) verpakking voor een leuke en feestelijke inhoud. Denk hierbij aan een fijne fles wijn, een sprankelende champagne maar ook zijn er formaten die met gemak een compleet kerstpakket kunnen bevatten. In grote en kleine oplagen leverbaar, zolang de voorraad strekt.

Liever een eigen blikverpakking?

Vanaf 500 stuks is het mogelijk om blikken te personaliseren. Neem contact met ons op als u hier interesse in heeft. Onze levertijden zijn kort maar wacht niet te lang met uw aanvraag, want Kerst en Nieuwjaar staan bijna voor de deur!