Onze creatieve blikverpakkingen

U kunt de ontwikkeling van uw blikverpakking compleet bij ons neerleggen. Samen met onze ontwerpers ontstaan nieuwe, succesvolle verpakkingen en toepassingsmogelijkheden. Creativiteit is daarbij de sleutel tot het succes.

Hart voor blik

Hoogwaardige blikverpakkingen ontwikkelen en produceren – van idee tot eindproduct – is ons vak en daar zijn we goed in. Met meer dan honderd jaar ervaring kunnen we dat met een gerust hart zeggen. Grote of kleine oplagen, onderscheidende vormen, bijzondere bewerkingen of flexibel en snel digitaal bedrukken van kleine series.

Klik met blik

De vernieuwde website werd enige jaren geleden aangekondigd met een mailing in blik. Het ronde vensterblik, voorzien van een velours inlay bevatte een ‘k(l)ikker’ van blik. Het is een mooi voorbeeld van een full-service product. Van idee tot eindresultaat verzorgd door Zaanlandia Blik.

Creatief-ZBklikblik

Verkade blik met spel

De koekjesfabrikant Verkade vierde zijn 125-jarig jubileum met twee bijzondere blikverpakkingen. Het fraaie blik bevat op de binnenkant van de deksel een speelveld waarop een (meegeleverd) kaartspel gespeeld kan worden.

Creatief-Verkadeblik-en-spel

Mascotte

Een speciale ‘Artist’-editie voor Mascotte. Een speciaal in kleine oplaag uitgevoerde bewaar- en gebruiksverpakking voor een pakje sigaretten. Inmiddels een collectors item. Deze speciale editie is ‘toonbank klaar’ geleverd inclusief kunststof tray voor 12 stuks en kartonnen displayverpakking.

Creatief-Mascotte

Bart Smit

Een vrolijk en doelgroep aansprekend blikje voor de cadeaukaart van Bart Smit. Binnenin het blik bevind zich een inlay van foam met een uitsparing zodat de kaart precies past. Elke vorm is voor de inlay denkbaar en we verzorgen hem graag voor u.

Creatief-Bart-Smit

Campagne Pet Power

Een chique geschenkblik om de campagne “Refresh your brand” van Pet Power nog meer uitstraling te geven. Een voorbeeld van een ijzersterke samenwerking met verschillende partijen.

Creatief-blik-PetPower

Schitterend blik

Een luxe en multifunctionele blikverpakking in kokermodel. Als cadeauverpakking voor een fles wijn of een champagne. Te gebruiken als wijnkoeler en de geperforeerde kap is speciaal geschikt gemaakt voor gebruikals sfeerlicht (incl. ‘terras’ voor waxinelicht in de kap).

Creatief-Schitterend-blik