Actueel

Actueel

Zaanlandia heeft hart voor blik. Altijd op zoek naar innovaties en verbetering. Dat houdt ons scherp. Je vindt hier nieuws over de schoonheid van blik, beurzen, nieuwe productiewijzen en mogelijkheden. Laat je inspireren door onze immer groeiende Zaanlandia collectie.

Commercieel medewerker buiten- en binnendienst (32-40 u/pw) / 19 apr, 2018

Commercieel medewerker buiten- en binnendienst (32-40 u/pw)


Over de functie
Als commercieel medewerker buiten- en binnendienst ben je primair verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons klantenbestand. Je weet nieuwe klanten en projecten binnen te halen en indien nodig zet je daarbij de juiste collega’s in. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van de relaties met onze klanten. Je onderhandelt over prijzen en marges, beantwoordt telefonische (aan)vragen en volgt offertes zelfstandig op. Ook maak je kostprijscalculaties.
Als commercieel medewerker ben je een belangrijke schakel in de verdere groei van Zaanlandia Blikverpakkingen en help je mee met de promotie van ons bedrijf en onze producten, bijvoorbeeld tijdens (inter)nationale beurzen.

Over jou
Je bent een sterke persoonlijkheid met overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Je hebt een neus voor commerciële kansen en weet signalen uit de markt om te zetten in concrete acties. Het opbouwen en onderhouden van relaties is je tweede natuur. Je hebt een goede spreek- en schrijfvaardigheid in zowel het Nederlands, Engels als Duits. Beheersing van de Franse taal in woord en geschrift is een pré. Je hebt minimaal een mbo-opleiding afgerond. Daarnaast heb je minimaal drie jaar commerciële en administratieve werkervaring. Het zou helemaal mooi zijn als je ervaring hebt bij een (grafisch) productiebedrijf in de verpakkingsindustrie.

Over ons
Van koek tot verf en van koffie en thee tot relatiegeschenken. Zaanlandia Blikverpakkingen produceert al ruim honderd jaar gespecialiseerde blikverpakkingen voor een zeer breed scala aan klanten. We leveren maatwerk en hebben een groot en gevarieerd productenaanbod dat we in eigen beheer ontwikkelen. Een deel van onze productie vindt in China plaats. Zaanlandia Blikverpakkingen is een echt familiebedrijf: directeur Daan Kriek is alweer de vierde generatie Kriek die het bedrijf leidt.

Ons aanbod

  • Een afwisselende baan bij een informeel, groeiend bedrijf in Krommenie (gemeente Zaanstad);
  • Twintig gezellige en professionele collega’s die ervoor zorgen dat geen dag hetzelfde is;
  • De mogelijkheid om trainingen te volgen, jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Startdatum: in onderling overleg maar bij voorkeur per 1 juli 2018;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een smartphone en een iPad van de zaak;

Enthousiast?
Stuur je motivatiebrief & CV vóór 13 mei 2018 per e-mail naar Brigitta van Zanten: brigitta.vanzanten@zaanlandia.com.
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem contact op met Daan Kriek via: 075-6285851.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.