Actueel

Actueel

Zaanlandia heeft hart voor blik. Altijd op zoek naar innovaties en verbetering. Dat houdt ons scherp. Je vindt hier nieuws over de schoonheid van blik, beurzen, nieuwe productiewijzen en mogelijkheden. Laat je inspireren door onze immer groeiende Zaanlandia collectie.

Ontmoet Zaanlandia Blikverpakkingen op de NL Packaging Event Design & Creation beurs / 13 feb, 2019

Ontmoet Zaanlandia Blikverpakkingen op de NL Packaging Event Design & Creation beurs

Zaanlandia Blikverpakkingen is op 19 & 20 maart aanwezig op de NL Packaging Event Design & Creation beurs, gehouden in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

Lees meer

Zaanlandia Blikverpakkingen op Fachpack 2018 / 4 sep, 2018

Zaanlandia Blikverpakkingen op Fachpack 2018

Zaanlandia Blikverpakkingen is aanwezig op Fachpack 2018 te Nuremberg. Op deze internationale beurs zijn meer dan 1.500 exposanten te vinden verdeeld over 12 hallen. Naar verwachting zullen meer dan 40.000 mensen de beurs bezoeken.

Lees meer

Sales medewerker buiten- en binnendienst (32-40 u/pw). Reeds ingevuld. / 19 apr, 2018

Sales medewerker buiten- en binnendienst (32-40 u/pw). Reeds ingevuld.

Over de functie Als sales medewerker buiten- en binnendienst ben je primair verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons klantenbestand. Je weet nieuwe klanten en projecten binnen te halen en indien nodig zet je daarbij de juiste collega’s in. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van de relaties met onze klanten. Wij verwachten dat je […]

Lees meer

Zaanlandia op Packaging Innovations 2018 / 20 mrt, 2018

Zaanlandia op Packaging Innovations 2018

10, 11 & 12 april a.s. zal in de Jaarbeurs te Utrecht de Packaging Innovations 2018 plaatsvinden. Zaanlandia Blik zal ook dit jaar weer met veel enthousiasme deelnemen aan dé beurs van innovatieve en inspirerende verpakkingen. U bent van harte welkom op onze stand K30 en presenteren u graag onze meest recente innovatieve producten & […]

Lees meer

Bedrijfsvakantie / 19 dec, 2017

Bedrijfsvakantie

Van maandag 23 juli t/m vrijdag 10 augustus a.s. is onze fabriek wegens bedrijfsvakantie gesloten. Gedurende deze periode vinden er geen producties en leveringen plaats. Dit geldt tevens voor onze voorraad- en webshopartikelen. Daarnaast is van maandag 30 juli t/m vrijdag 3 augustus ons gehele bedrijf besloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Lees meer

Blikverpakking als waardevolle blikvanger / 25 okt, 2017

Blikverpakking als waardevolle blikvanger

‘We zijn altijd bezig nieuwe, originele toepassingen voor blik te bedenken waarmee we brandmanagers en marketeers kunnen verrassen’, vertelt Daan Kriek. Hij is de vierde generatie directeur/eigenaar van het familiebedrijf dat al 110 jaar in de Zaanstreek is gevestigd. Lees het complete interview dat Daan gaf voor Verpakkenmagazine.

Lees meer

Dress to impress / 29 sep, 2017

Dress to impress

Geef uw blik een XL chique uitstraling door een embossing / reliëf aan te brengen in body, bodem of het deksel. Wij kunnen het al vanaf 500 stuks! Ook in combinatie met een offset bedrukking mogelijk. In deze video ziet u hoe wij dit doen in onze Nederlandse fabriek.

Lees meer

BRC IOP certificering / 20 jul, 2017

BRC IOP certificering

Met een AA – score (hoogst haalbare status) behaalden wij wederom onze BRC IOP certificering voor komend jaar! Wij zijn er trots op!

Lees meer

Prijswinnaar haalt fiets op in fabriek Zaanlandia Blik / 5 jul, 2017

Prijswinnaar haalt fiets op in fabriek Zaanlandia Blik

In het kader van de voorlichtingscampagne Ik Recycle Blik, heeft Zaanlandia Blik een exemplaar van de speciale actiefiets verloot. Winnaar Jan van der Steenhoven kwam de fiets deze week zelf ophalen in onze Nederlandse fabriek.

Lees meer

Kwaliteit voor kwaliteit …………….. / 30 mei, 2017

Kwaliteit voor kwaliteit ……………..

Tommy Hilfiger herensokken in 2 mooie geschenkverpakkingen van blik.

Lees meer