Actueel

Actueel

Zaanlandia heeft hart voor blik. Altijd op zoek naar innovaties en verbetering. Dat houdt ons scherp. Je vindt hier nieuws over de schoonheid van blik, beurzen, nieuwe productiewijzen en mogelijkheden. Laat je inspireren door onze immer groeiende Zaanlandia collectie.

Bedrijfsvakantie / 19 dec, 2017

Bedrijfsvakantie

Van 25 december 2017 t/m 7 januari 2018 zijn wij wegens bedrijfsvakantie gesloten.

Lees meer

Blikverpakking als waardevolle blikvanger / 25 okt, 2017

Blikverpakking als waardevolle blikvanger

‘We zijn altijd bezig nieuwe, originele toepassingen voor blik te bedenken waarmee we brandmanagers en marketeers kunnen verrassen’, vertelt Daan Kriek. Hij is de vierde generatie directeur/eigenaar van het familiebedrijf dat al 110 jaar in de Zaanstreek is gevestigd. Lees het complete interview dat Daan gaf voor Verpakkenmagazine.

Lees meer

Dress to impress / 29 sep, 2017

Dress to impress

Geef uw blik een XL chique uitstraling door een embossing / reliëf aan te brengen in body, bodem of het deksel. Wij kunnen het al vanaf 500 stuks! Ook in combinatie met een offset bedrukking mogelijk. In deze video ziet u hoe wij dit doen in onze Nederlandse fabriek.

Lees meer

BRC IOP certificering / 20 jul, 2017

BRC IOP certificering

Met een AA – score (hoogst haalbare status) behaalden wij wederom onze BRC IOP certificering voor komend jaar! Wij zijn er trots op!

Lees meer

Prijswinnaar haalt fiets op in fabriek Zaanlandia Blik / 5 jul, 2017

Prijswinnaar haalt fiets op in fabriek Zaanlandia Blik

In het kader van de voorlichtingscampagne Ik Recycle Blik, heeft Zaanlandia Blik een exemplaar van de speciale actiefiets verloot. Winnaar Jan van der Steenhoven kwam de fiets deze week zelf ophalen in onze Nederlandse fabriek.

Lees meer

Kwaliteit voor kwaliteit …………….. / 30 mei, 2017

Kwaliteit voor kwaliteit ……………..

Tommy Hilfiger herensokken in 2 mooie geschenkverpakkingen van blik.

Lees meer

Stapelgek blik voor Tony’s Chocolonely / 22 mrt, 2017

Stapelgek blik voor Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely heeft haar assortiment uitgebreid met een uniek opbergblik voor haar bijzondere repen. Het opvallende stapelblik is gemaakt door Zaanlandia!

Lees meer

Ik recycle blik / 22 mrt, 2017

Ik recycle blik

Van alle verpakkingsmaterialen is blik de meest gerecyclede verpakking. Sterker nog: blik is oneindig recyclebaar zonder verlies van kwaliteit! Op dit moment wordt 95% van de blikverpakkingen gerecycled. Om dit bij het grote publiek bekend te maken is onlangs de voorlichtingscampagne Ik Recycle Blik georganiseerd.

Lees meer

Paasblik / 9 mrt, 2017

Paasblik

Met een rijk gevuld blik de Pasen in…… Leuk om te geven! Nog leuker om te krijgen!

Lees meer

Webshop / 8 mrt, 2017

Webshop

Wilt u heel snel een blik bestellen uit voorraad – voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid. Maar Webshopontbreekt de factor tijd. Bezoek dan onze webshop …..

Lees meer